• maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Wij zoeken jou!!!!

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Gemeente,Jongeren

Beste (toekomstige) vrijwilliger,

Ook dit jaar hebben we je hulp weer hard nodig om de kinderen van de Vakantiebijbelweek een leuke week te bezorgen!
Wij hebben jou nodig op:
Dinsdag 24 juli meidenmiddag @ Stjäävelin / jongensmiddag@ Oude kerkhof 14:00- 16:15 uur
Woensdag 25 juli Fotospel @ Shalom (Welhaak) 14:00- 16:15 uur
Donderdag 26 juli Army Bootcamp @Oude Kerkhof 14:00 – 16:00 / 18:30 – 20:30 uur
Vrijdag 27 juli Springkussenfestijn @ Stjäävelin 14:00- 16:15 uur

We zouden het heel fijn vinden als je ons één of meerde middagen of avonden komt helpen.

Als vrijwilliger word je 3 kwartier voordat de kinderen komen verwacht op de locatie van de activiteit. Je helpt die middag/avond als begeleider van een groepje of als begeleider bij een specifieke opdracht.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: vbwmiddagprogramma@gmail.comWil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Voeg ons dan toe op Facebook!We hopen ook dit jaar weer op jouw medewerking te kunnen rekenen! 🙂

Groetjes,
Het Middagteam Vakantiebijbelweek