RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Zendingskrans “Monica”/ M.V. “Naar Schrift en Belijdenis”.

Categorieën: Activiteiten,Verenigingen

Op D.V. woensdag 6 februari 2019 houden wij onze gezamenlijke  Jaarvergadering.
Het onderwerp : “Verbond en Verkiezing” zal worden verzorgd door Ds M.B. Plette.
Wij beginnen  om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar in de suite bij de grote kerk

Gasten en leden  hartelijk welkom.

De besturen.