Zilveren Akker Activiteiten 2020

Categories: Activiteiten

ORGELCONCERT op 25/1; Gospelkoren concert 14/2

Op zaterdagavond 25 januari 2020 is er een jubileumconcert in de Grote Kerk door internationaal concert organist Gert van Hoef uit Barneveld. Gert van Hoef was al op jonge leeftijd een veelgevraagd en ambitieus  organist en muzikaal talent met een gevarieerd repertoire in zowel populair klassiek als godsdienstig. Beeld en geluid materiaal kunt u zelf al beluisteren en bekijken op www.gertvanhoef.nl en op zijn Youtube kanaal..De toegang is vrij met een collecte voor de onkosten. Er is koffie, thee, of limonade met wat lekkers na de tijd. Welkom op 25 januari 2020 om 20 uur in de Grote Kerk Zie ook www.akkerboek.nl Alvast voor uw agenda of je prikbord, komende activiteiten:

• Op 14 februari is er een groot Gospelkorenconcert mmv oa Clavis, Vision & Rejoice ook in de Grote Kerk, aanvullende informatie vindt u in de media en per beamerbericht
  • Zonnebloem-actie in februari/ maart/April
  • Workshops Handlettering op 10 & 12 maart, opgave liefst voor 31 /1 in de winkel of via jubileumdeakker@gmail.com
  • In de Akker kunt u een jaar overzicht van de activiteiten krijgen op een boekenlegger