• maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Zomervakantie: De Akker & Kerkelijk Bureau

Categorieën: Algemeen

Verkoop in de zomervakantie zorgt de komende weken voor extra korting bij Christelijk Boekenhuis de Akker. Voor een deel van de zomervakantie gelden voor De Akker deels andere openingstijden. Vanaf 6 t/m 25 augustus is De Akker alleen ’s middags geopend van 13.30-17.30 uur. Gedurende de overige weken ook ‘s morgens van 9.00-12.30 uur. Het kerkelijk bureau van Hervormd Vriezenveen is vanwege vakantie gesloten van 30 juli t/m 24 augustus. Altijd handig om te weten als u bijvoorbeeld  collectebonnen nodig hebt!  In de webshop www.akkerboek.nl kunt u altijd terecht- 24/7. Graag tot ziens in de winkel of tijdens de zomeracties. Adres: Westeinde 305 in Vriezenveen.