Nieuws

Zonnebloemwedstrijd: stuur je foto in!

Categories: Activiteiten,Algemeen

Gedurende het jubileum jaar van Christelijk Boekenhuis De Akker zijn er diverse acties en evenementen om dit te vieren met een activiteit voor alle verschillende doelgroepen. Een aantal activiteiten kon helaas ivm de Corona-regels geen doorgang vinden en deze activiteiten zijn voorlopig uitgesteld, waarschijnlijk naar volgend jaar.  In het voorjaar en in de zomer is er actie voor mensen met groene vingers en liefhebbers van zonnebloemen. Voor veel mensen staat de zonnebloem symbool voor de zomer. Je ziet de bloem dan ook vaak terugkomen in zomerboeketten. De officiële symboliek van de zonnebloem is zowel de warmte van de zon als van de liefde. Wat past er nu beter bij feest in de Akker dan veel bloeiende bloemen?  Wie wordt er kampioen Zonnebloemkweker 2020?

In de voorjaarsperiode t/m mei hebben de klanten van de Akker bij aankoop van een boek, cadeauartikel of CD een zakje zonnebloemzaad gekregen, met zaai en plant-instructie. Eind augustus volgt de wedstrijd wie de hoogste en de mooiste zonnebloem heeft gekweekt. Wat moet je doen?

Uiterlijk voor 31 augustus stuur je adresgegevens, een foto en de lengte in  per email naar: jubileumdeakker@gmail.com Vervolgens neemt de jury contact met je op om te checken of je in de prijzen valt! Informatie over de andere jubileum activiteiten kunt u vinden op www.akkerboek.nl