RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Nieuws

Dabar zoekt Kooktalent voor dabarwerk op camping het Berkenven in de Pollen

Categorieën: Algemeen

Wat hebben de  dabaristen gesmuld van alle culinaire hoogtepunten!.

We vragen gemeenteleden elk jaar om van maandag tot vrijdag voor de teamleden op de camping te koken. Het gaat dan om een compleet verzorgde maaltijd die u op de camping bezorgd tussen 12.30-12.45 uur.  Zo ‘verwennen’ we de dabaristen die zich inzetten namens onze gemeente en bent u in de gelegenheid om kennis te maken met Dabar.

Nieuwe kokers zijn natuurlijk van harte welkom!

De maaltijd is voor 6-8 personen in de periode 28 juli tot 25 augustus  U kunt zich opgeven bij: Betsie Dogger | betsiedogger@hotmail.com of  bellen: 0546 86166

Tijdens de uitzendingsdienst in de Westerkerk op 3 juni,  kunt u zich ook opgeven bij de leden van de commissie.

Wilt u als gemeente in de voorbereidingen rondom deze jongeren staan en voor hen bidden? Dat ze Gods liefde mogen uitstralen op de campingI In  vrijmoedigheid mogen spreken over Jezus?

Namens de hele dabarcommissie alvast bedankt voor uw medeleven,

Bert Bolte, Bjorn Kuilder, Frits Boer, Henk Kelder, Huub Kelder, Karin Nieuwenhuizen, Altina Brinkman,  Arjen Berkhof en Betsie Dogger.