Tienerclub Spirit

“Op een aantrekkelijke manier het geloof uitdragen, zodat tieners zelf ook geïnspireerd raken om samen God beter te leren kennen”

Tijdens het winterwerkseizoen is er elke vrijdagavond tienerclub Spirit voor jongeren van 12 tot 15 jaar.

Wil jij samen met anderen op een leuke en ontspannen manier met het geloof bezig zijn om zo meer te leren over God? Dan is Spirit er voor jou!

We beginnen de avond vaak met een aantal spellen, soms doldwaze en gekke spellen waarbij je helemaal in een deuk kan liggen van het lachen  (check de foto`s). We doen ook een serieus stukje, hier vertellen we heel kort iets over het geloof, laten we je gave filmpjes zien, pakken we de bijbel erbij of we hebben het over dingen die jou en ons bezig houden.

Nadat we de avond met een toepasselijk spel hebben afgesloten gaan we met z’n allen naar Flame om nog gezellig wat te drinken met elkaar! Je kan hier ook poolen, tafeltennissen, computeren en natuurlijk uren lang kletsen met je vrienden.

Naast de gewone avonden ook een aantal speciale avonden. Zo gaan we jaarlijks een keer zwemmen, schaatsen en bingo spelen in het bejaardencentrum de Vriezenhof. Dit jaar willen we nog meer leuke activiteiten bedenken en we vinden het ook leuk als jij aangeeft wat je leuk vindt of graag zou willen doen.

Kortom, kom gezellig langs dan maken we er een leuk seizoen van!

 

Elke vrijdagavond is er tienerclub Spirit voor alle jongeren van 12 tot 15 jaar. Samen met anderen op een leuke en ontspannen manier met het geloof bezig zijn om zo meer te leren over God. Lijkt je dat wat? Kom dan ook!

Stjäävelin Krijgerstraat 57 Vriezenveen Vrijdagavond van 19:00 – 20.15 uur

Dit seizoen hebben we de volgende speciale activiteiten:

–          7 november Zwemmen

–          16 Januari Bingo met de bejaarden in de Vriezenhof

–          30 Januari Schaatsen (binnen of buiten)

–          13 maart heel misschien de 3e editie van het Special Diner!

tc6