Kingsclub

Elke derde woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 15.45 uur is er Kingsclub voor alle kinderen van de basisschool, dus voor de groepen 1 t/m 8. Iedereen mag komen!

Samen zingen we liedjes en er wordt een Bijbelverhaal verteld. Ook is er elke keer weer poppenkast en gaan we met z’n allen knutselen. Het is altijd heel gezellig! Kom je ook?

Nu zijn er kinderen die niet op een gewone basisschool zitten omdat ze anders begaafd zijn. Voor die kinderen is er, tegelijk met de Kingsclub, De Parels. Dit is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12/13 jarigen.

We beginnen een kwartier eerder dan de Kingsclub en eindigen een kwartier eerder.( 13.45-15.30u) Dit om in alle rust elkaar te ontmoeten en rustig weer te worden opgehaald. We komen samen in onze eigen ruimte en schuiven als het kan even bij de Kingsclub aan voor het poppenkastverhaal en de Bijbelvertelling.

Dus hou je van gezelligheid, zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen, poppenkastverhaal en spelletjes dan ben je van harte welkom bij De Parels.