Vakantie Bijbelweek

Vakantiebijbelweek

Elk jaar vieren we in de eerste week van de zomervakantie de Vakantiebijbelweek! Op verschillende locaties in Vriezenveen, De Pollen en Aadorp organiseren we gezellige ochtendprogramma’s voor kinderen van groep 1 tot en met 5. Samen knutselen, zingen, spelletjes spelen… Iedereen die in groep 6 tot en met 8 zit, heten we van harte welkom in de tienertent. Doe mee verschillende workshops, samen met je vrienden en vriendinnen.

’s Middags en ‘s avonds zijn er ook nog toffe activiteiten, voor jong én oud. Een spelmiddag, een army bootcamp, een springkussenfestijn of bij mooi weer waterpret. Op maandagavond staat steevast de Sing in op het programma. Samen prijzen we in het begin van de vakantie de Heer tijdens een zangdienst in de buitenlucht. Dit jaar breiden we het programma uit met nog meer activiteiten. Want het is niet alleen vakantie voor de basisschoolleerlingen, maar ook voor hun oudere broers/zussen, vader, moeder en/of opa en oma. De week sluiten we zondags af in de kerkdienst, daar is iedereen natuurlijk ook van harte welkom. Het volledige programma wordt gedeeld via social media, de website, Scipio en verschillende whatsapp groepen.

Jongeren vanaf 12 jaarZit je niet meer op de basisschool (of al héél lang niet meer)? Kom dan gezellig helpen. We kunnen je hulp goed gebruiken. Zowel bij het ochtendprogramma (opgave via vbw@hervormdvriezenveen.nl) als bij het middagprogramma (opgave via vbwmiddagprogramma@gmail.com).

De week kan alleen doorgaan met de hulp van de vele vrijwilligers, van het begeleiden van de kinderen tijdens de programma’s, het regelen van de catering, techniek en nog veel meer. En daar zijn we iedereen natuurlijk ontzettend dankbaar voor! Wil je helpen met de organisatie van de Vakantie Bijbelweek? Dat kan! We zoeken nog personen om te helpen in de voorbereiding, maar ook tijdens deze week zelf. Variërend van hulp bij één dagdeel, tot meerdere dagen, er is van alles mogelijk. Stuur een mail naar vbw@hervormdvriezenveen.nl en we nemen contact met je op.

Het thema van 2023 is Tel maar mee! Houd de socials in de gaten en blijf helemaal op de hoogte!

Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveenInstagram:  @vbwvriezenveen

 

Groep 1 t/m 5

Locaties:Aakerk,  Albardastraat 14, AadorpBasisschool De Pölle, Oude Hoevenweg 97, de PollenShalomschool, Het Zicht 2, VriezenveenStjäävelin, Krijgerstraat 57, VriezenveenWesterdok, Sportlaan 1, Vriezenveen

Groep 6 t/m 8

Locatie:Tienertent, locatie volgt

Ochtendprogramma voor andersbegaafdenVoor anderbegaafden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar maken we een passend programma. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via andersbegaafden.vbw@gmail.com of telefonisch bij Annetta Overweg (0546-564532). Is het vervoer eventueel een probleem? Dan zoeken we samen een oplossing.

Mail: vbw@hervormdvriezenveen.nl
Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveen
Instagram:  @vbwvriezenveen

De Vakantiebijbelweek is een onderdeel van Wijk Next (Powered bij Reflection).
Mail: next@hervormdvriezenveen.nl

Programma

Voor de ochtendprogramma’s bij de locaties geldt een vrije gift. Voor de middagactiviteiten vragen we een vergoeding per deelnemer.

De invulling van het totale programma volgt later.