Vakantie Bijbelweek

Vakantie Bijbelweek

Elk jaar vieren we in de eerste week van de zomervakantie de Vakantie Bijbelweek. Het thema van dit jaar is WegWijs. Tijdens de Vakantie Bijbelweek zijn alle kinderen die op de basisschool zitten van harte welkom bij één van de vele locaties. Daar zijn gezellige ochtendprogramma’s, waar je kunt zingen, dansen, luisteren naar een bijbelverhaal, knutselen of sporten (6-8 jaar). Kijk bij het programma en de locaties wat er dit jaar georganiseerd wordt!
’s Middags en ’s avonds staan er ook voor de oudere kinderen en volwassenen activiteiten op het programma. Zo vieren we samen de Vakantie Bijbelweek!  

De week sluiten we zondag 28 juli af in de Grote Kerk, die in het teken staat van de afsluitingsdienst. Daar ben je natuurlijk ook van harte welkom.  

Houd de socials in de gaten en mis niets! 

Jongeren vanaf 12 jaar
Zit je niet meer op de basisschool (of al héél lang niet meer)? Kom dan gezellig helpen. We kunnen je hulp goed gebruiken. Meld je via vbw@hervormdvriezenveen.nl), dan nemen we zsm contact met je op! 

 Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveen
Instagram:  @vbwvriezenveen 

 

Thema 2024: WegWijs 

Het thema van de Vakantie Bijbelweek in 2024 is WegWijs. God wil er voor jou zijn met Zijn liefde en genade. En Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen. 

Kinderen hebben het druk. Ze zitten bijna allemaal op een sportclub, hebben huiswerk te maken of spreken af met vrienden. Zo hebben kinderen al veel verplichtingen, zijn ze vaak op pad en komen ze op nogal wat verschillende plaatsen. Je zou kunnen zeggen dat kinderen meerdere wegen ‘bewandelen’. Maar of het wijs is om een bepaalde weg te bewandelen? Dat is de vraag. Daarom is gekozen voor het thema ‘WegWijs’, oftewel ‘Ga wijs op weg’. 

Op verschillende locaties in Vriezenveen en De Pollen organiseren we gezellige ochtendprogramma’s voor kinderen van groep 1 tot en met 5. Samen knutselen, zingen, spelletjes spelen… Iedereen die in groep 6 tot en met 8 zit, heten we van harte welkom in de tienertent. Doe mee verschillende workshops, samen met je vrienden en vriendinnen.  

 ’s Middags en ‘s avonds zijn er ook nog toffe activiteiten, voor jong én oud. Kijk bij het tabblad programma voor het volledige en uitgebreide programma. Op maandagavond staat steevast de Sing in op het programma. Samen prijzen we in het begin van de vakantie de Heer tijdens een zangdienst in de buitenlucht. 

 

Programma

Dit programma is nog onder voorbehoud. Er worden nog meer activiteiten aan het programma toegevoegd. 

Maandag 22 juli 2024 

Tijdstip  Voor wie  Locatie   Activiteit 
10.00 – 12.00 uur  Kinderen uit groep 1-5  De Pollen 

Shalom (Weeme) 

Westerdok 

Gezellige ochtendprogramma’s! 
10.00 – 12.30 uur  Kinderen uit groep 6-8  Tienertent @Dos ‘37  Kies uit verschillende actieve of culinaire of culturele workshops! 
19.30 uur Iedereen   Plein voor de Grote Kerk  Sing-In 

 

Dinsdag 23 juli 

Tijdstip  Voor wie   Locatie   Activiteit 
10.00 – 12.00   Kinderen uit groep 1-5  De Pollen 

Shalom (Weeme) 

Westerdok 

Gezellige ochtendprogramma’s! 
10.00 – 12.30   Kinderen uit groep 6-8  Tienertent @Dos ‘37  Kies uit verschillende actieve of culinaire of culturele workshops! 
13.30 – 16.00  groep 3-5  Oude Kerkhof  Army Bootcamp 
18.30 – 20.30  groep 6-8  Oude Kerkhof  Army Bootcamp 

 

Woensdag 24 juli 

Tijdstip  Voor wie  Locatie   Activiteit 
10.00 – 12.00   Kinderen uit groep 1-5  De Pollen 

Shalom (Weeme) 

Westerdok 

Gezellige ochtendprogramma’s! 
10.00 – 12.30   Kinderen uit groep 6-8  Tienertent @Dos ‘37  Kies uit verschillende actieve of culinaire of culturele workshops! 
13.30 – 16.00  groep 1-8  Grote Kerk  Speurtocht 
18.30 – 21.00  Iedereen  De Vriezenhof  Walk & Talk, wandel mee, ga met elkaar in gesprek en sluit af met een drankje bij De Vriezenhof. 

 

Donderdag 25 juli 

Tijdstip  Voor wie  Locatie   Activiteit 
11.00 – 12.00  groep 1-2  Amicitia  Waterfestijn 
13.30 – 16.00   groep 3-8  Amicitia  Waterfestijn 

 

Vrijdag 26 juli  

Geen activiteiten vandaag. 

 Zaterdag 27 juli 

Geen activiteiten vandaag.  

Zondag 28 juli 

Tijdstip  Voor wie?  Locatie   Activiteit 
10.00   Iedereen   De Pölleschool  Afsluitingsdienst 
11.00   Iedereen  Grote Kerk  Afsluitingsdienst 

 

Groep 1 t/m 5
Basisschool De Pölle, Oude Hoevenweg 97, de Pollen
Baissschool Shalom (locatie Weeme), Koningshof 4, Vriezenveen
Westerdok, Sportlaan 1, Vriezenveen 

Groep 6 t/m 8
Tienertent, op het terrein van DOS’37 in Vriezenveen

Ochtendprogramma voor andersbegaafden
Voor anderbegaafden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar maken we een passend programma. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via andersbegaafden.vbw@gmail.com of telefonisch bij Annetta Overweg (0546-564532). Is het vervoer eventueel een probleem? Dan zoeken we samen een oplossing. 

Heb je vragen? Wil je meer weten over het programma of je aanmelden als vrijwilliger? We helpen je graag op weg. Via deze gegevens kun je contact met ons opnemen.

Mail: vbw@hervormdvriezenveen.nl
Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveen
Instagram:  @vbwvriezenveen

De Vakantiebijbelweek is een onderdeel van Wijk Next (Powered bij Reflection).
Mail: next@hervormdvriezenveen.nl