Vakantie Bijbelweek

Vakantiebijbelweek

Elk jaar vieren we in de eerste week van de zomervakantie de Vakantiebijbelweek! Op verschillende locaties in Vriezenveen, De Pollen en Aadorp organiseren we gezellige ochtendprogramma’s voor kinderen van groep 1 tot en met 5. Samen knutselen, zingen, spelletjes spelen… Iedereen die in groep 6 tot en met 8 zit, heten we van harte welkom naast de Westerkerk. Doe mee verschillende workshops, samen met je vrienden en vriendinnen.

’s Middags zijn er ook nog toffe activiteiten. Een spelmiddag, een army bootcamp, een springkussenfestijn of bij mooi weer waterpret. Op maandagavond staat stevast de Sing in op het programma. Samen prijzen we de Heer tijdens de zangdienst. De week sluiten we zondags af in de kerkdienst, daar is iedereen natuurlijk ook van harte welkom.

De week kan alleen doorgaan met de hulp van de vele vrijwilligers, van het begeleiden van de kinderen tijdens de programma’s, het regelen van de catering, techniek en nog veel meer. En daar zijn we iedereen natuurlijk ontzettend dankbaar voor!

Het thema van 2022 is Alles Andersom. Houd de socials in de gaten en blijf helemaal op de hoogte!

Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveen
Instagram:  @vbwvriezenveen

Groep 1 t/m 5

Locaties:
Aakerk,  Albardastraat 14, Aadorp
Basisschool De Pölle, Oude Hoevenweg 97, de Pollen
Shalomschool, Het Zicht 2, Vriezenveen
Stjäävelin, Krijgerstraat 57, Vriezenveen
Westerdok, Sportlaan 1, Vriezenveen

Groep 6 t/m 8

Locatie:
Tienertent Westerkerk, Kanaalweg Zuid 7, Vriezenveen

Ochtendprogramma voor andersbegaafden
Voor anderbegaafden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar maken we een passend programma. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via andersbegaafden.vbw@gmail.com of telefonisch bij Annetta Overweg (0546-564532). Is het vervoer eventueel een probleem? Dan zoeken we samen een oplossing.

Jongeren vanaf 12 jaar
Zit je niet meer op de basisschool (of al héél lang niet meer)? Kom dan gezellig helpen. We kunnen je hulp goed gebruiken. Zowel bij het ochtendprogramma (opgave via vbw@hervormdvriezenveen.nl) als bij het middagprogramma (opgave via vbwmiddagprogramma@gmail.com).

Mail: vbw@hervormdvriezenveen.nl
Facebook: @vakantiebijbelweekvriezenveen
Instagram:  @vbwvriezenveen

De Vakantiebijbelweek is een onderdeel van Wijk Next (Powered bij Reflection).
Mail: next@hervormdvriezenveen.nl

Voor de ochtendprogramma’s bij de locaties geldt een vrij gift. Voor de theatervoorstelling, de middagprogramma’s en de avondeditie van de Army Bootcamp geldt een bijdrage van €1,- per deelnemer.

Meld je aan via deze link <hyperlink naar https://forms.gle/fuKCSqizq6npBHmz5  >