Stjäävelin Junior

“Samenkomen met leeftijdsgenoten in een veilige omgeving om met elkaar op te trekken, te ontspannen en gesprekken te voeren, waardoor nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Schermafbeelding 2016-02-09 om 20.37.52

Stjäävelin Junior (SJ) organiseert activiteiten voor jongeren om met elkaar in contact te komen. SJ wil jongeren in een veilige omgeving ontspanning bieden, waarbij we het belangrijk vinden dat je jezelf kunt zijn. De drie kernwoorden van SJ zijn: “Samenzijn, Ontspanning en Vriendschap”.

Elke maand organiseren we een activiteit, altijd op zaterdagavond.
Je mag komen als je tussen de 12 en 16 jaar bent. Een avond begint met een korte opening door de leiding, door middel van het lezen uit de Bijbel of een dagboekje, of het vertellen van een persoonlijk verhaal. Daarna wordt de avond verder ingevuld met de activiteit.

Jaarlijks wordt door SJ in de herfstvakantie een kamp georganiseerd.

Dan hebben we met elkaar een weekend met veel activiteiten en gezelligheid en denken we na over een thema tijdens stille tijd. Het kamp is altijd aan het begin van het seizoen (in het eerste weekend van de herfstvakantie), zodat we elkaar dan alvast leren kennen.


Programma’s

Wil je weten wat we zoals tijdens de programma’s doen? Kijk dan op onze Facebookpagina!


 


Volg SJ op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws, foto’s en mededelingen:


Contact met SJ

 Op deze website vind je informatie over SJ, de leiding en de programma´s. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar sj@hervormdvriezenveen.nl


Volg SJ op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws, foto’s en mededelingen:


Het belangrijkste is dat jouw hart uitgaat naar God en naar jongeren, want alleen dan geeft leiding van SJ zijn, heel veel plezier.

En alleen als jij er plezier in hebt, kun je jongeren de aandacht geven die ze verdienen.

SJ leiding zijn is uitdagend en inspirerend. Door het contact met de jongeren word je vaak aan het denken gezet over het leven en je geloof. Bij Stjäävelin Junior vinden we het ontzettend belangrijk om een sterk team te hebben, waardoor we als vrienden met de jongeren om kunnen gaan. De jongeren waarmee je optrekt, kunnen ook zomaar jouw vrienden worden. 

Leiding zijn betekent tijd vrijmaken voor de jongeren. Wanneer onze jongeren je nodig hebben, bij programma’s en vergaderingen is het de bedoeling dat je er bent. Naast de maandelijkse activiteiten worden andere momenten met de jongeren georganiseerd, door (onder anderen) leden van het team. Deze momenten zijn niet verplicht om bij te wonen.


Volg SJ op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws, foto’s en mededelingen: