• zondag 23 juli 2017 - Kolossenzen 3:1-4
    Als u nu met Christus uit de dood bent opgewekt, streef dan naar wat boven is, waar Christus zit aan de rechterhand van God. Richt u op wat boven is, niet op wat op aarde is. U bent immers gestorven, en uw leven ligt met Christus verborgen in God. En wanneer Christus, uw leven, verschijnt, […]

Gelegenheidscombo Grote Kerk Ontmoetingsdag 2017

Categorieën: Algemeen

Op zondag 24 september 2017 wordt weer de Grote Kerk Ontmoetingsdag gehouden. Voor de ochtenddienst wordt er een gelegenheidscombo samengesteld. We zijn op zoek naar muzikaal talent, zowel zangers als muzikanten. Enig muzikale kennis is wel vereist (minimaal B-niveau). Graag willen we zoveel mogelijk verschillende talenten gebruiken uit de gemeente.  Wanneer muziek jouw talent is en als het je leuk lijkt om hieraan mee te doen dan kun je een email sturen naar frankfriesacher1967@gmail.com of bellen/appen naar 06-29096844.

Commissie Grote Kerk Ontmoetingsdag