• woensdag 25 april 2018 - Johannes 1:17-18
    De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Gelegenheidscombo Grote Kerk Ontmoetingsdag 2017

Categorieën: Algemeen

Op zondag 24 september 2017 wordt weer de Grote Kerk Ontmoetingsdag gehouden. Voor de ochtenddienst wordt er een gelegenheidscombo samengesteld. We zijn op zoek naar muzikaal talent, zowel zangers als muzikanten. Enig muzikale kennis is wel vereist (minimaal B-niveau). Graag willen we zoveel mogelijk verschillende talenten gebruiken uit de gemeente.  Wanneer muziek jouw talent is en als het je leuk lijkt om hieraan mee te doen dan kun je een email sturen naar frankfriesacher1967@gmail.com of bellen/appen naar 06-29096844.

Commissie Grote Kerk Ontmoetingsdag