RSS Dagelijks Woord

  • woensdag 23 januari 2019 - Galaten 6:1
    Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. -- Galaten 6:1

Nieuws

Lets Cloud heeft een certificaat verdiend!

Categorieën: Algemeen,Jongeren

Maandag 5 maart werden de jongeren van Lets Cloud uitgenodigd in het Punt te Vroomshoop. Hier kregen ze een certificaat uitgereikt van wethouder Jan Binnenmars, voor hun deelname aan het project Young Leaderz van de gemeente Twenterand.
De jongeren hebben in de kerstvakantie een geweldige actie gehouden voor de mensen die deelnemen aan de voedselbank. Met elkaar hebben ze bedacht een kerstdiner te organiseren, met een bingo én een kerstpakket als cadeau voor de mensen. Een zeer geslaagde actie, die in dankbaarheid werd ontvangen.
Leander Smelt, Danique Smit, Danielle Hoff, Laura Scherphof, Henk-Jan Scherphof en Koen Teunis: Ontzettend bedankt voor jullie inzet en het harde werken! Jullie hebben het certificaat verdiend!

Babynieuws:
Er is weer een ‘Flame baby’ geboren! Niek en Moniek Zomer zijn ouders geworden van hun dochter Lauren Nina Zomer. Namens alle Flame vrijwilligers willen wij Niek, Moniek en grote broer Tim van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter en zusje!