RSS Dagelijks Woord

  • zaterdag 17 maart 2018 - 1 Korintiers 13:3
    Al verkocht ik mijn bezittingen omdat ik voedsel aan de armen wilde geven, al gaf ik mijn lichaam prijs en kon ik daar trots op zijn – had ik de liefde niet, het zou mij niet baten. -- 1 Korintiers 13:3

Nieuws

Let’s Cloud

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Programma Let’s Cloud
Aanstaande zaterdag (14 oktober) is de eerste Let’s Cloud van dit seizoen. We gaan samen karten en bowlen! We beginnen samen om 18:45u bij Flame, de kosten bedragen 10 euro p.p. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom. Opgeven kan via een berichtje op Facebook, je kunt ons vinden door te zoeken op Let’s Cloud.

Wat is Let’s Cloud?
Let´s Cloud (LC) organiseert activiteiten voor jongeren vanaf 16 jaar. Het doel van LC is om jongeren een leuke avond te bezorgen met ruimte voor het nadenken over het geloof. Een groep waarbij je je open kunt stellen over het geloof en je jezelf kunt zijn. Al heb je misschien niet zo veel met het geloof, iedereen is welkom bij LC om er over te leren en na te denken.

Eens in de anderhalf maand organiseren we een programma op zaterdagavond. We beginnen met een opening, dit kan een filmpje zijn, een persoonlijk verhaal, een interactieve activiteit of een andere vorm. Vervolgens gaan we er met z’n allen een gezellige avond van maken door middel van diverse activiteiten.

LC wordt georganiseerd door jongeren zelf die het belangrijk vinden om hun leeftijdsgenoten een avond aan te bieden waarbij er open met elkaar en met het geloof wordt omgegaan.