RSS Dagelijks Woord

  • zondag 22 juli 2018 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- […]

Nieuws

Let’s Cloud

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Jongeren

Programma Let’s Cloud
Aanstaande zaterdag (14 oktober) is de eerste Let’s Cloud van dit seizoen. We gaan samen karten en bowlen! We beginnen samen om 18:45u bij Flame, de kosten bedragen 10 euro p.p. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom. Opgeven kan via een berichtje op Facebook, je kunt ons vinden door te zoeken op Let’s Cloud.

Wat is Let’s Cloud?
Let´s Cloud (LC) organiseert activiteiten voor jongeren vanaf 16 jaar. Het doel van LC is om jongeren een leuke avond te bezorgen met ruimte voor het nadenken over het geloof. Een groep waarbij je je open kunt stellen over het geloof en je jezelf kunt zijn. Al heb je misschien niet zo veel met het geloof, iedereen is welkom bij LC om er over te leren en na te denken.

Eens in de anderhalf maand organiseren we een programma op zaterdagavond. We beginnen met een opening, dit kan een filmpje zijn, een persoonlijk verhaal, een interactieve activiteit of een andere vorm. Vervolgens gaan we er met z’n allen een gezellige avond van maken door middel van diverse activiteiten.

LC wordt georganiseerd door jongeren zelf die het belangrijk vinden om hun leeftijdsgenoten een avond aan te bieden waarbij er open met elkaar en met het geloof wordt omgegaan.