Nieuws

Cross Over dienst 14 januari

Categories: Algemeen

Komende zondag 14 januari om 11:00 uur hopen we de eerste Cross Over bijeenkomst van dit jaar te hebben in onze locatie CCK2. Dit keer hebben we een thema en een spreker die bij elkaar passen: Richard Groenenboom is verbonden aan de Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). Deze organisatie bestaat al heel lang en zet zich in voor vervolgde christenen. Geloven in Jezus Christus heeft hoe dan ook gevolgen of je nu in Nederland woont of elders. Wereldwijd worden christenen vanwege hun geloof achtergesteld, gevangengezet, mishandeld of vermoord.

Het thema van deze dienst is ‘Getuigen zonder schaamte’. Wat kunnen we leren van de levensverhalen van mensen die verdrukt worden om hun geloof in Jezus Christus en toch een hoop en blijdschap uitstralen naar de mensen om hen heen (zelfs hen door wie ze getreiterd worden)?
Richard kent hun situatie en zal daarover vertellen. Daarnaast gaat hij vanuit de bijbel uitleggen wat ‘de bron van moed’ is om zo open te zijn over ons geloof, zodat wij daarvan kunnen leren.

De liederen die we zingen passen bij dit thema en worden begeleid door de Cross Over band.  Tijdens de dienst is er kinderoppas voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en nevendienst voor kinderen van 5 tot 8 jaar (let op: we hebben voorlopig geen kinderdienst voor de leeftijd 9-12 jaar). Vanaf 10.30 u is er koffie en thee. Na afloop is er tijd om na te praten met elkaar over de dienst. Allemaal van harte welkom bij de dienst en het samenzijn na de tijd.

Cross Over Kernteam