Nieuws

Cross Over diensten

Categories: Activiteiten,Algemeen

We kijken terug op een hele mooie dienst van mei die georganiseerd werd door 20-ers en 30-ers uit onze gemeente. De  spreker tijdens deze dienst was Robbie Hageman (bekend van Kamp van Koningsbrugge) en hij legde in alle eenvoud en tegelijkertijd vol passie uit hoe hij zich tijdens het programma, maar ook nu in zijn ziekte, vastgrijpt aan God die hem in alles leidt.

Op zondag 12 juni a.s. zal onze oud-predikant ds. Jaap Jongejan voorgaan in de Cross Over dienst van die zondag. Het is de week na Pinksteren en het thema zal dan ook zijn: ‘Vervuld met de Geest’. We denken in deze dienst na over vragen als: wie is de Heilige Geest? Woont Hij in een kamertje van je levenshuis of mag Hij je helemaal vervullen? Hoe zit het met de doop in de Geest? En kun je als ‘gewone’ gelovige ook zo’n ervaring van vervulling met de Geest hebben? Over al deze dingen zal het gaan in de dienst van deze zondag die om 11:30 uur begint in CCK2. In de dienst hopen we ook weer tot een activeringsmoment te komen, waarbij we ons heel concreet uitstrekken naar wat God op dat moment in ons leven wil doen. Ook hopen we aan het einde van de dienst te luisteren naar mooie verhalen van gemeenteleden die op Opwekking geweest zijn.

Je hoeft je niet meer van tevoren aan te melden, dus kom gerust naar de dienst deze zondag. We hebben oppas voor de allerkleinsten (0-4 jaar) en er is ook weer een nevendienst voor de kinderen (5-12 jaar). Hopelijk mogen we weer veel van jullie ontmoeten! De dienst zal ook weer via livestream te volgen zijn; de link delen we via de social media kanalen. Hopelijk tot ziens op 12 juni!

Cross Over Kernteam