Nieuws

HGJB-nieuws

Categories: Activiteiten,Geen categorie,Jongeren

HGJB-Scholierenweekend

Van 18-21 oktober 2019 is er weer een HGJB-Scholierenweekend voor tieners van 14-17 jaar. Dit keer gaan we naar een nieuwe locatie om een fantastisch weekend te beleven. Wat je doet op een Scholierenweekend? Sporten, luisteren naar begrijpelijke bijbelstudies, nieuwe vrienden maken, muziek maken en heel veel gezelligheid tot diep in de nacht. Oftewel: snel opgeven via www.hgjb.nl!

Catechesemateriaal voor het nieuwe seizoen

De zomer breekt weer aan. Dat betekent dat al het materiaal om goede catechese te geven weer te bestellen is. Inclusief het nieuwste deel van Leer & Leef. Met dit laatste deel voor de bovenbouw is onze nieuwe catechesemethode compleet. Ga aan de slag met Leer & Leef voor 13 tot 17 – jarigen. Of kies voor mentorcatechese met een compleet vernieuwd werkboek van Follow Me. Ook On Track, de methode voor basiscatechese voor 10 – 12 –jarigen, is weer ruim op voorraad. Bestel op tijd, dan heeft u het materiaal binnen voor u van start gaat. Eerst kennismaken met de methodes? Ga naar www.hgjb.nl/catechese.

Vrijwilligers gezocht voor P-team HGJB-Kerstconferentie

De HGJB-Kerstconferentie (KC) is een vierdaagse conferentie die jaarlijks direct na de kerst wordt georganiseerd. De bezoekers zijn jongeren van 17 tot en met 25 jaar. Tijdens de conferentie staan de diensten en de groepsgesprekken centraal, daarnaast zijn er veel inhoudelijke, sportieve en ontspannende programmaonderdelen.

De KC wordt gedragen door vrijwilligers en daar zijn we bij de HGJB enorm blij mee.

Voor het P(astorale)-team zijn we op zoek naar vrijwilligers.

We denken hierbij aan iemand die:

– 30+ is

– lid is van een PKN-gemeente

– hart heeft voor jongeren

– goed kan luisteren en graag in gesprek gaat over geloven en het leven

– beschikbaar is van 26 tot en met 30 december

-zich voor minimaal 3 jaar wil verbinden aan de HGJB. Gaat dit over jou? Neem dan contact op met de HGJB via info@hgjb.nl.

Voor de redactie:

· Voor vragen over de inhoud van dit bericht, neem contact op met Gerrina Bakker – Van Egdom, Communicatie HGJB, 030-2285402, gbakker@hgjb.nl.