Nieuws

Sinterklaas bij u op bezoek?  Stichting Moreira-Dollen!

Categories: Algemeen,Kinderen

Sinterklaas is onderweg met zijn boot vanuit Spanje. Het wordt een feest, wanneer u de Sint en zijn (minimaal) twee pieten thuis of op uw vereniging uitnodigt! Dit kan voor een vrijwillige bijdrage aan de Stichting Moreira-Dollen.

Sint is beschikbaar op woensdag 27, vrijdag 29, zaterdag 30 november en op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 december, bij voldoende aanmeldingen op die dag!

U kunt de agendapiet bereiken via mail sinterklaas@moreira-dollen.nl. Wacht niet te lang, er zijn veel mensen die de Sint willen spreken! Nieuw dit jaar is, dat Sint zijn roetveegpieten meeneemt, zoals ook op het Sinterklaasjournaal.

Uw bijdrage komt volledig terecht bij Joyce en Aldenito Moreira Dollen, die samen met hun twee kinderen leven en werken bij Jeugd met een Opdracht in Aquiraz, Brazilië. Ze werken daar mee aan een familyschool en een wijkcentrum, waarbij ze kinderen en hun ouders ondersteunen en leren om Gods principes voor het leven toe te passen. Ze geven huiswerkbegeleiding, praktische steun en Aldenito begeleidt een houtbewerkingsplaats voor jongeren, waarmee hij hen een vak leert en hoop voor de toekomst geeft. In de omgeving waarin zij werken is een enorme armoede en gebrokenheid in de gezinnen, grote onveiligheid en criminaliteit. Zij leven van giften, die ze vanuit Nederland en Brazilië ontvangen. De kosten zijn de laatste jaren gestegen, mede omdat hun kinderen naar school gaan en hun veranderde woonomgeving. Wilt u hen structureel steunen of een gift geven: kijkt u gerust op de website www.moreira-dollen.nl of geef een gift aan Stichting Moreira-Dollen, IBANnummer NL66RBRB0983364281.