Nieuws

Stichting Albanië vraagt uw steun

Categories: Algemeen

Op dit moment lopen de vakanties voor de meeste mensen op zijn eind. Een tijd om weer op te laden en samen of alleen te genieten van een andere omgeving of thuis.

Voor velen is er echter niet de mogelijkheid om vakantie te houden, zowel hier in Nederland als in Albanië. Ondanks de verbeterende omstandigheden in wegen en gebouwen en het toenemende toerisme, is veel van de verbeteringen slechts de ‘voorkant’. Veel wordt gedaan met steun van de EU en dat is een goede zaak en ook nodig om het land de mogelijkheden te geven een zelfonderhoudende industrie te geven.

Wat veelal niet meegenomen wordt is de sociale voorziening structuur. Een ouderen pensioen of een WW en een WOA zijn voorzieningen die nog van de grond moeten komen. Als dit al prioriteit heeft…

Daarom is hulp uit het buitenland hard nodig voor die groep mensen die buiten de boot vallen en op zichzelf zijn aangewezen. Die groep bestaat vooral uit ouderen en gezinnen met kleine kinderen. Ook zijn er veel alleenstaande moeders met kleine kinderen onder de tien, doordat de man naar het buitenland gaat om te werken en daar een nieuw leven opbouwt.

Wij willen daar als Stichting Werkgroep Albanië Vriezenveen ons voor inzetten. Hulp aan de armste gezinnen door middel van verstrekken van eerste levensbehoeften zoals eten en kleding en hygiënische verbeteringen.

Help ons en ondersteun ons werk door uw gift. Het is gewoon hard nodig.
Help ons door uw gift over te maken op onderstaand nummer:

NL 58 RBRB 778 160 343     TNV Stichting Albanië Vriezenveen
Wij hebben als stichting een ANBI status, waardoor uw giften aftrekbaar zijn voor de belasting

Namens de Stichting Werkgroep Albanië Vriezenveen

Henk de Lange