Nieuws

WEEKEND-CATECHISATIE voor studenten en anderen…

Categorieën: Algemeen,Vorming en Toerusting

 

Misschien ga je studeren of ben je daar al even mee bezig, en je woont doordeweeks niet in Vriezenveen, maar in de je studentenstad. Misschien zijn er andere redenen, waarom je doordeweeks niet in staat bent om mee te doen aan een catechisatie of gespreksgroep in onze gemeente. Aan jou bieden we ook voor het komende seizoen weer de gelegenheid om eens in de twee weken op de vrijdagavond catechisatie te volgen, op weg naar eventueel belijdenis doen in 2019. Maar belijdenis doen is zeker niet noodzakelijk om aan deze geloofsgespreksgroep mee te doen.

Deze vrijdagavond groep zal dan bestaan uit leden van alle wijken van de Hervormde Gemeente. Trouwens, wil je een vriend of vriendin meenemen, die niet lid is van onze gemeente is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Je zult begrijpen dat we voor deze vrijdagavondgroep wel een minimum aantal deelnemers nodig hebben.

Wil jij je het komende seizoen voorbereiden op een eventuele belijdenis in 2019 of je wilt gewoon meer leren over de Bijbel, ons geloof, bij jezelf ontdekken hoe jouw relatie met God in elkaar zit? Geef je dan op via mail (rob@familiekranen.nu), Whatsapp (06-50877249) of gewoon een telefoontje.