Nieuws

Word vrijwilliger in de Herberg!

Categories: Algemeen

Doe mee voor gasten als Nienke en Willem

Door je in te zetten als vrijwilliger bij Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg kunnen de gasten in de Herberg werken aan nieuw perspectief in hun leven. Wil jij hieraan een bijdrage leveren?

Oud-gast Willem zei: ‘Terugkijkend zie ik dat de Herbergtijd mij heeft geholpen negatieve patronen te doorbreken in mijn leven en huwelijk. De warmte en aandacht en het gezelschap in de Herberg mis ik nog bijna elke dag.’ 

Oud-gast Nienke vertelt: ‘Het is zo bijzonder om op een plek te zijn waar je echt rust ervaart en je mag zijn wie je bent.’

Nieuwsgierig geworden hoe jij kan bijdragen aan het herstel van mensen zoals Willem en Nienke? Kijk even mee, we hebben momenteel een paar leuke vrijwilligersvacatures:

  • Gastheer of gastvrouw – gastvrijheid en een luisterend oor bieden voor gasten in het weekend of op een avond
  • Dagvrijwilliger – je handen uit de mouwen steken met en voor de gasten op maandag of een andere werkdag
  • PR-vrijwilliger – PDC de Herberg breder onder de aandacht brengen, door bijv. verhalen van gasten te delen
  • Koetshuisvrijwilliger – helpen klaarzetten en bedienen bij activiteiten in het Koetshuis
  • Jongere voor een tussenjaar.

Zit er wat voor je bij? Je betekent veel voor mensen die liefde en aandacht kunnen gebruiken. Je werkt samen in een klein team. We houden van gezelligheid en vullen elkaar aan. Voor meer informatie, kijk op www.pdcdeherberg.nl of doe een belletje naar Idelette of Rein via 026-3342225. Tot ziens!