• maandag 21 mei 2018 - Psalmen 107:1-2
    Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst. -- Psalmen 107:1-2

Gemeenteavond

Categorieën: Activiteiten,Algemeen,Algemene Kerkenraad

Op donderdag 28 september wordt de jaarlijkse gemeenteavond gehouden in CCK2, aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Het is de start van het nieuwe winterseizoen met als jaarthema ‘Deel je leven’. Als gastspreker is uitgenodigd ds. Jan-Maarten Goedhart die bij IZB-focus werkzaam is. IZB-focus houdt zich bezig met de vraag hoe je de Here Jezus kunt navolgen in het dagelijks leven. Hij zal ingaan op discipelschap en missionair gemeente zijn waarbij hij het thema ‘Deel je leven’ verbindt met ‘Heel je leven’.  Alle gemeenteleden, kerkelijke vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Jan Boldewijn, scriba AK