• donderdag 15 november 2018 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van […]

Vrijwilligers en gebed gevraagd voor Vjennedag.

Categorieën: Algemeen,Zendingswerk

Zoals u weet zijn we, als kerk, zaterdag voor de Grote Kerk aanwezig op de Vjennedag. We willen u vragen of u voor de gemeenteleden die daar koffie schenken, kinderen vermaken en gesprekken voeren wilt bidden. Dat zij de geur van Christus mogen verspreiden in ons dorp en dat zij goede ontmoetingen mogen hebben. Als u graag mee wilt doen dan horen wij dat heel graag. Tussen 13 en 21 uur kunt u zich voor een blok van twee uren opgeven, zodat u die dag nog veel tijd overhoudt.

Graag reacties op 0615832424 of 0634399825

De evangelisatiecommissie