• zondag 24 juni 2018 - Johannes 4:13-14
    ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ -- Johannes 4:13-14

Vrijwilligers en gebed gevraagd voor Vjennedag.

Categorieën: Algemeen,Zendingswerk

Zoals u weet zijn we, als kerk, zaterdag voor de Grote Kerk aanwezig op de Vjennedag. We willen u vragen of u voor de gemeenteleden die daar koffie schenken, kinderen vermaken en gesprekken voeren wilt bidden. Dat zij de geur van Christus mogen verspreiden in ons dorp en dat zij goede ontmoetingen mogen hebben. Als u graag mee wilt doen dan horen wij dat heel graag. Tussen 13 en 21 uur kunt u zich voor een blok van twee uren opgeven, zodat u die dag nog veel tijd overhoudt.

Graag reacties op 0615832424 of 0634399825

De evangelisatiecommissie