Nieuws

Afsluiting winterwerk: Zaterdagmiddag 16 maart

Kindervoorstelling cabaretier Ruurd Walinga in Vriezenveen

Cabaretier Ruurd Walinga speelt op zaterdagmiddag 16 maart zijn kindervoorstelling ‘Ik timmer erop los’ als afsluiting van het winterseizoen/start zomerseizoen in CCK2. Ook kinderen die afgelopen seizoen niet hebben deelgenomen aan de activiteiten zijn deze zaterdagmiddag welkom op de gratis toegankelijke kindershow. De voorstelling van een uur begint om 14.30 uur.

De cabaretvoorstelling gaat over het thema boosheid en verdriet en duurt circa een uur. Samen met de kinderen slaat de cabaretier er in het begin van het programma stevig op los, legt hij uit wat het is om een boze bui te hebben, gaat hij stampvoeten en met tanden knarsen, maakt hij een boosheids-top-vijf en houdt hij een wedstrijd boos gezicht maken.

Ruurd Walinga speelt een jongetje dat terecht en onterecht ergens de schuld van heeft gekregen en opgesloten zit in het schuurtje van zijn nep-vader. In het tweede deel ontdekt hij dat de hoofdpersoon van de Bijbel ook onterecht werd beschuldigd en straf kreeg en zelfs ook wel eens boos was.

In het stuk zitten diverse liedjes waarbij de kinderen allemaal gebaren kunnen maken. De show is geschikt voor kinderen van de basisschool. Maar ook voor hun (groot)ouders is het grappig om te volgen.

Wat:                      Kindervoorstelling

Voor wie:            Kinderen in de basisschoolleeftijd + (groot)ouders

Wanneer:            Zaterdag 16 maart

Tijden:                  14.30 uur tot 15.30 uur

Kosten:                Gratis