Nieuws

Cross Over dienst

Categories: Activiteiten,Algemeen

De eerste Cross Over dienst van 2024 zit erop en de volgende ligt in het verschiet. Zondag 11 februari hoopt Anne Beens in CCK2 zijn getuigenis te geven. Anne heeft een leven gekend zonder God. In deze periode is er veel gebeurd en heeft hij keuzes gemaakt die niet goed voor hem en zijn omgeving waren. Op het punt dat Anne er helemaal doorzat greep God in zijn leven in.

‘God kijkt naar je hart’ is het thema van de dienst. Als Cross Over organiseren we niet zomaar samenkomsten waar soms een getuigenis wordt gegeven. Ons verlangen is dat mensen ontdekken wie Jezus is, voor het eerst of opnieuw. De dienst van februari is daarom ook geschikt voor volwassenen en jongeren die God nog niet zo goed kennen en/of (bijna) op het verkeerde pad zijn geraakt. Ken je iemand of meerdere personen waar dit voor geldt, denk er eens over na om hem/haar uit te nodigen.

Er is tijdens de dienst kinderoppas (0-4 jaar) en kinderdienst (5-8 jaar).
Om 11.00u beginnen we in CCK2. Vooraf en na afloop is er koffie en thee. Ook is er na de dienst tijd om elkaar aan te spreken en samen te zijn.