Nieuws

Diaconie collecte 9 juni voor Manna

Categories: Algemeen,Diaconie

‘Aan het eind van mijn geld nog een stukje maand over’

Een uitdrukking die u vast wel bekend in de oren klinkt. Armoede in Nederland wordt vaak ontkend, want niemand hoeft in dit land arm te zijn. Er is een sociaal minimum, er zijn voorzieningen waar men gebruik van kan maken om rond te kunnen komen toch? Toch kan het gebeuren dat mensen in financiële onzekerheid komen door allerlei oorzaken.

Stichting Voedselbank Twenterand Manna (voedselbank) en Stichting Manna (Fashion en Happy Kids) helpen iederen in Twenterand die onder het sociaal minimum moet leven met een voedselpakket (de voedselbank), gratis tweedehands kinderkleding en een verjaardagsdoos of partybox, zodat kinderen hun verjaardag kunnen vieren met een traktatie en een cadeautje.

Om te kunnen helpen is Manna volledig afhankelijk van giften, alleen zo kan het werk van de stichting doorgaan. Het geld wordt o.a. besteed aan boodschappen en voor Manna Fashion worden b.v. sokken, pyjama’s en ondergoed nieuw aangeschaft. Helpen kan ook door de inbreng van kinderkleding (er is vooral gebrek aan broeken). Helpt u mee?

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

St. Voedselbank Twenterand Manna, bankrekeningnummer: NL89 RABO 0319 6487 61