Nieuws

Stichting Werkgroep Albanië Vriezenveen start nieuw project

Categories: Algemeen,Zendingswerk

In oktober is de Stichting begonnen met de financiering van een badruimte bij een arm gezin.

Het toilet bevond zich in een schuurtje achter de woning en de badruimte bestond uit een plank en zinken stortbak. Op dit moment is een zzp’er bezig met het monteren van de afvoerleidingen voor een toilet. De bewoners kiezen ervoor om een zittoilet te nemen. Ook worden er waterleidingen door de muur gelegd voor het plaatsen van een douche. Er komt een nieuwe wasbak en de vloer en wanden worden betegeld. Ook komt er een echt raamkozijn in het gat in de muur wat nu als venster dienstdoet. Voor deze familie is dit een onbeschrijfelijke luxe. We kunnen ons dat hier amper voorstellen.

Door het hele land zie je investeringen in het toerisme aanbod toenemen. Echter families als deze, die daarvan niet profiteren, moeten wel de stijgende prijzen voor eerste levensbehoeften betalen. Daarom is het nog steeds een bittere noodzaak dat er hulp van buitenaf komt.

Omdat de Stichting op dit moment geen inkomsten uit het oud ijzer heeft, is uw gift des te harder nodig. Volg de renovatie op onze website. www. werkgroepalbanie.nl

HELP DE STICHTING. WORDT DONATEUR OF GEEF EEN GIFT. NL 58 RBRB 0778 60 343

Namens de Stichting

Henk de Lange, Voorzitter