Nieuws

Vakantie Bijbelweek

Categories: Activiteiten,Kinderen,Wijk Next

Update Vakantie Bijbelweek: vrijwilligers gezocht
De voorbereidingen voor de Vakantie Bijbelweek zijn in volle gang. In de eerste week van de zomervakantie (maandag 22 – zondag 28 juli) verwelkomen we weer meer dan 300 kids bij de verschillende activiteiten. Om dit mogelijk te maken, zoeken we nog wel vrijwilligers. Zin om in de voorbereiding en/of tijdens deze week te helpen? Meld je via vbw@hervormdvriezenveen.nl of rechtstreeks bij één van de stuur- of kerngroepleden.

Vrijwilligers gezocht

Penningmeester (Stuurgroep)
De stuurgroep coördineert alle zaken die nodig zijn om de organisatie van de Vakantie Bijbelweek voor te bereiden, van themabekendmaking, vergunning, financiële en facilitaire zaken tot de communicatie. De huidige penningmeester heeft aangegeven om na 17 jaar graag plaats te maken voor vers bloed. Wat je gaat doen? Je stelt een begroting op, houdt de in- en uitkomsten bij en maakt na afloop een totaaloverzicht. Tijdens de stuurgroepoverleggen denk je mee over de andere voorbereidingen. Iets voor jou?

Kerngroepleden Stjäävelin
Kerngroepleden zorgen voor de invulling en organisatie van de Vakantie Bijbelweek in deze week zelf per locatie. Wat je dan in een team regelt?

  • de vrijwilligers voor de drie ochtenden
  • de indeling wie waarbij helpt,
  • een bijdrage aan de afsluitingsdienst
  • samen bepalen en voorbereiding van de werkjes
  • de organisatie van de ochtenden

Er ligt een heel draaiboek én je kunt dit jaar meekijken met het team van de locatie Shalom (want dit jaar gezamenlijk op één locatie) dus je hoeft het niet alleen te doen!

We zoeken nog drie kerngroepleden. Hoe meer handen, hoe meer je kunt onderverdelen. Dan kunnen jullie als team het jaar erop zelf de touwtjes in handen nemen in het nieuwe MFC. Hoe fijn is dat! Dus, ken je nog iemand om dit samen mee op te pakken?

 Vrijwilligers bij ochtendprogramma’s
Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het jou wat om tijdens de Vakantie Bijbelweek een ochtend en/of middag te helpen? We kunnen de hulp van vrijwilligers bij de verschillende activiteiten (sportief, cultureel of knutselwerkjes) goed gebruiken.

Laat via vbw@hervormdvriezenveen.nl weten waar welke vrijwilligersfunctie je voorkeur uitgaat. Dan nemen we graag contact met je op!

 

Namens de stuurgroep,

Ans Goossen, Karin van den Hil, Anke Westera