Nieuws

Vorming en Toerusting: ‘Het puberbrein’

Categories: Activiteiten,Vorming en Toerusting

Op woensdagavond 15 november is er weer een avond georganiseerd vanuit de commissie ‘Vorming en Toerusting’. Deze avond zullen Inge Kamphuis en Rianka Bekendam de avond vormgeven. Inge Kamphuis werkt als Praktijkondersteuner GGZ voor de kinderen en jongeren in de gemeente Twenterand. Rianka is jongerenwerker binnen onze gemeente en werkt veel samen met Inge Kamphuis vanuit MAXX Jongerenwerk. Samen begeleiden zij jongeren met mentale problemen, jongeren die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van keuzes en bij bijvoorbeeld het ordenen van hun gedachten.

Tijdens deze avond willen we met elkaar nadenken over het puberbrein. Wat kunt u/kun jij leren over het opvoeden van pubers? Hoe signaleert u/signaleer jij problemen bij uw (klein)kinderen en wat kunt u/kun jij dan doen? Er komt tegenwoordig veel af op de jongeren. En hoe koppel je de keuzes die jongeren maken aan het geloof? Inge en Rianka zullen op een interactieve manier iedereen meenemen in het brein van de jongeren.

Iedereen is van harte welkom op woensdagavond 15 november in CCK2. Om 19.45 uur is de inloop, om 20.00 uur zal de avond starten.