Nieuws

Vorming en toerusting

Categories: Activiteiten,Vorming en Toerusting

Deze rubriek wordt verzorgd door de commissie Vorming en Toerusting. In deze commissie werken de Hervormde gemeente Vriezenveen en de Gereformeerde Ontmoetingskerk nauw samen. Wij richten ons vooral op de onderlinge ontmoeting en de opbouw van ons christelijk geloof. We hopen dat deze rubriek als een kapstok kan fungeren voor die activiteiten, die a. ontwikkeld worden in onze gemeenten, b. ten bate van onze gemeenteleden, c. met het oog op onderlinge ontmoeting en geloofsopbouw.

Wij willen u aanmoedigen om uw kring of activiteit bij ons aan te melden, zodat deze ook op de kalender kan komen te staan. Mocht u ons willen benaderen dan kan dit via het volgende mailadres:  vormingtoerusting@gmail.com

N.B. de commissie Vorming en Toerusting zal te allen tijde proberen zo integer mogelijk om te gaan met uw verzoek, onder voorbehoud, dat we eventueel ook kunnen besluiten om een aanvraag niet te honoreren.

Vanwege de impact van het coronavirus en de diverse maatregelen die telkens genomen moeten worden heeft de commissie Vorming en Toerusting besloten om alle aktiviteiten voorlopig neer te leggen.

Alleen voor de Wandeling op Stille zaterdag willen wij nog kijken of het mogelijk is om deze te organiseren.

We zien ondertussen uit naar het volgende winterseizoen in de hoop, dat we elkaar dan weer zullen kunnen ontmoeten rondom het Woord, tot opbouw van de gemeente.

 

Activiteit                                    Datum                                      Plaats

Wandeling Stille zaterdag        3 April                                        in de omgeving