RSS Dagelijks Woord

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel […]

Nieuws

Vrijwilligers en gebed gevraagd voor Vjennedag.

Categorieën: Algemeen,Zendingswerk

Zoals u weet zijn we, als kerk, zaterdag voor de Grote Kerk aanwezig op de Vjennedag. We willen u vragen of u voor de gemeenteleden die daar koffie schenken, kinderen vermaken en gesprekken voeren wilt bidden. Dat zij de geur van Christus mogen verspreiden in ons dorp en dat zij goede ontmoetingen mogen hebben. Als u graag mee wilt doen dan horen wij dat heel graag. Tussen 13 en 21 uur kunt u zich voor een blok van twee uren opgeven, zodat u die dag nog veel tijd overhoudt.

Graag reacties op 0615832424 of 0634399825

De evangelisatiecommissie