Nieuws

Vrijwilligersavond

Categories: Activiteiten,Algemeen,Jongeren,Wijk Next

Donderdagavond 19 oktober hebben we het beleid van Wijk Next met de vrijwilligers doorgenomen. De komende vier jaar staan de volgende 4 B´s centraal in ons jeugdwerk:

  • Bewust geloven
  • Betrokken (relatie)
  • Binden (verantwoordelijkheid)
  • Bijstaan (ondersteunen en toerusten)

In het eerste jaar leggen we extra de focus op het woord ‘betrokken’. Betrokkenheid door de kinderen, tieners en jongeren te kennen, te zien, te horen en te waarderen. We hebben alle clubs gevraagd of zij willen nadenken om dit seizoen het woord ‘betrokken’ extra uit te werken tijdens de activiteiten en clubavonden.

We hebben nagedacht over hoe we als clubs meer in verbinding kunnen staan met elkaar en de gemeente. Genoeg om nog op door te bouwen met elkaar. We kijken terug op een waardevolle avond en zien graag de volgende vrijwilligersavond tegemoet.

 

Vrijwilligersapp

Er is een vrijwilligersapp voor iedereen die binnen Wijk Next actief is als vrijwilliger. In deze app delen wij ontwikkelingen vanuit het jeugdwerk en zullen wij uitnodigingen verspreiden. Neem jij nog geen deel aan deze vrijwilligersapp en zou je dat wel willen? Bericht Rianka dan even.