Nieuws

Mission Possible: bemoedigingskaart sturen

Categories: Activiteiten,Zendingswerk

 

“Bemoedig elkaar daarom,
en bouw de één de ander op,
zoals u trouwens al doet.”

1 Thessalonicenzen 5:11

Beste gemeenteleden,

We hebben elkaar nodig. We zijn aan elkaar gegeven. Als christenen samen vormen we samen een wereldwijde gemeenschap. Mission Possible Nederland is als een brug, tussen jou als ‘bemoediger’ en degene die hulp ontvangt. Dit jaar willen we onze mensen in Albanië, Armenië, Bulgarije, Oekraïne en Rusland bemoedigen. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

We willen graag meer dan 300 mensen in 5 landen een bemoedigingskaart sturen. Daarom hebben we verschillende Bijbelteksten vertaald en mooie bemoedigingskaarten ontworpen. Deze zijn gratis te downloaden via www.missionpossible.nl. Als je de kaart naar ons opstuurt, zorgen wij ervoor dat de kaarten hun uiteindelijke bestemming bereiken. Help je ons mee?

Stappenplan

  1. Download, print, knip en plak de ansichtkaart en versier, kleur of illustreer de voorkant.
  2. Schrijf een persoonlijke boodschap op de achterkant en vul je eigen contactgegevens in.
  3. Stuur de kaart op in een envelop gratis naar: Mission Possible; Antwoordnummer 97497, 9749 ZX MATSLOOT.
  4. Ontvang een bemoediging terug. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen, zodat je eind 2024 ook een bemoediging terug krijgt!

De eerste kaarten hebben hun bestemming al bereikt. Een filmpje met de reacties van de vrouwen die deze bemoedigingen ontvangen is te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=6NLUFaB8BfA. Vraag snel de gratis kaarten aan via de website en help ons om nog meer vrouwen te bereiken met een hoopvolle boodschap.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn we gemakkelijk te bereiken.